• 1403/02/20 - 08:18
  • - تعداد بازدید: 25
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
استاندار کردستان:

کردستان قطب تولید گندم دیم در کشور است

استاندار کردستان گفت: بیجار قطب تولید گندم دیم در کشور است و به تنهایی تولید بیش از ۳ درصد گندم کشور را بر عهده دارد.

 

 به گزارش پایگاه اطلاع رسانی وزارت جهاد کشاورزی به نقل از روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان کردستان، استاندار کردستان در سفر یک روزه خود به شهرستان بیجار به ظرفیت‌های شهرستان بیجار در حوزه‌های مختلف اشاره کرد و گفت: این شهرستان قطب تولید گندم دیم در کشور است، یعنی به تنهایی تولید بیش از ۳ درصد گندم کشور را بر عهده داشته و در استان نیز بیشترین میزان تولید گندم را داشته است.

 وی با تاکید بر اینکه بخش کشاورزی از موضوعات مهم این منطقه است، افزود: مسائل و موضوعات بخش کشاورزی توسط مدیران جهاد کشاورزی پیگیری خواهد شد. بخشی از مطالب مطرح شده نیز مربوط به حوزه وزارت نیرو بود که این موضوعات هم پیگیری می‌شوند.

 استاندار کردستان خاطرنشان کرد: تمام مسائل و مشکلات مطرح شده تولید، کشاورزی و هزینه‌ها، بحق و درست است اما در این دولت اتفاقی که در قیمت خرید تضمینی گندم افتاد نسبت به دولت‌های قبلی کم‌سابقه‌ای بود اما باز به توجه ویژه نیاز دارد.

 زارعی‌کوشا با بیان اینکه بیش از ۳۰۰ هزار تن در این منطقه گندم تولید شد که عددی بالاتر از پنج همت درآمد از محل فروش آن‌ها حاصل شد، اذعان کرد: اگر درآمدهای حاصله از تولید محصول گندم این شهرستان، در اینجا سرمایه‌گذاری شود بخشی از مشکلات اقتصادی این منطقه رفع می‌شود.

وی با اشاره به اینکه اگر منابع حاصله از فروش گندم در بانک‌های این شهرستان سرمایه گذاری شود بسیاری از مشکلات پرداخت تسهیلات برطرف می‌شود، افزود: کل منابع بانکی استان ۵۰ همت است که معادل ۱۰ درصد آن از محل فروش محصول گندم کشاورزان بیجاری حاصل شده است.

 استاندار کردستان با تاکید بر ضرورت انجام زیرساخت‌هایی در شهرستان بیجار، خاطر نشان کرد: میانگین راه روستایی آسفالته کشور ۸٤ درصد است که در استان کردستان میانگین راه روستایی در ابتدای این دولت ۶۲ درصد بود که امروز به ۷۵ درصد رسیده است.

 

  • گروه خبری : استان کردستان
  • کد خبر : 176059
کلمات کلیدی
یگانه فکور
خبرنگار

یگانه فکور